Înregistrare online petitii/reclamaţii persoane fizice

Consiliul judetean Dâmbovita ofera cetatenilor un servicu online pentru înregistrarea petitiilor si reclamatiilor, modern si usor accesibil. Astfel, aceasta înregistrare online pe portal a petitiilor/reclamatiilor permite reclamarea catre functionarii publici ai institutiei unor situatii de încalcare a legilor/actelor normative în vigoare.

Portalul permite înregistrarea online a petitiilor/reclamatiilor, precum si afisarea raspunsurilor la solicitari ale responsabililor din cadrul institutiei.

Petitiile introduse în sistem trebuie sa respecte formatul standart agreeat de Consiliul Judetean Dîmbovita.

Pentru a introduce o petitei în sistem, trebuie sa se apese butonul "Lista petitii persoane juridice". Astfel, aici sunt afisate, de asemenea, petitiile care au fost deja trimise catre Consiliul Judetean Dâmbovita.

 • Descriere petitie - numele ales pentru petitie;
 • Nume petent - completat automat cu numele utilizatorului care înregistreaza petitia;
 • Prenume petent - completat automat cu prenumele utilizatorului care înregistreaza petitia;
 • Continut petitie - se va completa cu datele necesare;
 • Categorie petitie - se va alege din lista categoria petitiei;
 • Destinatar petitie - se va alege din lista departamentul din cadrul Consiliului Judetean catre care va fi trimisa petitia;
 • Încarca petitie - se va atasa fisierul ce contine petitia care se va trimite Consiliului Judetean Dâmbovita;
 • Documente atasate - se va atasa fisierul ce contine documentele atasate petitiei transmisa catre Consiliul Judetean Dâmbovita;

Dupa ce se completeaza aceste câmpuri se apasa butonul "Salveaza" pentru a salva modificarile. Pentru a trimite petitia catre Consiliul Judetean Dâmbovita se apasa butonul "Finalizare". Dupa apasarea butonului de finalizare nu se mai pot efectua modificari asupra petitiei. Pentru a vedea starea petitiei se va apasa pe numele acesteia si se va consulta câmpul "Stare Petitie".

Pentru adaugarea unei petitii noi sau consultarea petitiilor existente click aici

                                                       

 

 Înregistrare online petitii/reclamaţii persoane juridice

Pentru a introduce o petiţie în sistem de către persoanele juridice, trebuie să se apese butonul "Listă petiţii perosane juridice". Astfel, aici sunt afişate, de asemenea, petiţiile care au fost deja trimise către Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Se va apăsa butonul "Adaugă petiţie". Sistemul va afişa câmpurile:

 • Descriere petiţie - numele ales pentru petiţie;
 • Firmă - Numele firmei pentru care se depune petiţia;
 • Conţinut petiţie - se va completa cu datele necesare;
 • Destinatar petiţie - se va alege din listă departamentul din cadrul Consiliului Judeţean către care va fi trimisă petiţia;
 • Încarcă petiţie -  se va ataşa fişierul care se va trimite către Consiliul Judeţean Dâmboviţa
 • Documente ataşate - se va ataşa fişierul ce conţine documentele ataşate petiţie transmise către Consiliul Judeţean Dâmboviţa;

După ce se completează aceste câmpuri se apasă butonul "Salvează" pentru a salva modificările. Pentru a trimite petiţia către Consiliul Judeţean Dâmboviţa se apasă butonul "Finalizare". După apăsarea butonului de finalizare nu se mai pot efectua modificări asupra petiţiei. Pentru a vedea starea petiţiei se va apăsa pe numele acesteia şi se va consulta câmpul "Stare Petiţie".

Pentru adaugarea unei petiţii noi sau consultarea petiţiilor existente click aici

                                                         

 

Listă programări audienţă

Pentru programarea audienţelor vă rugăm să transmiteţi o scurtă prezentare a problemei ce urmează a fi discutata şi să completaţi formularul prezentat mai jos.

Pentru adaugarea unei audienţe noi sau consultarea audienţelor existente click aici