03.01.2023

Inițiativele lansate în anul 2021 de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, în domeniul infrastructurii rutiere, aduc vești bune la începutul noului an!

Proiectul „Reabilitarea și modernizarea DJ 724 Malu cu Flori - Pucheni” a intrat în faza de licitație a lucrărilor de proiectare și execuție. În lungime de 6,8 km, pe acest tronson se vor realiza: straturi de fundații și de bază, 2 straturi de covoare asfaltice, șanțuri și rigole pe o lungime de 10 km, parapete de protecție - 3,5 km, 62 de podețe, reabilitarea a 4 poduri și amenajarea a 5 stații de autobuz.

Valoarea estimată a investiției de pe DJ 724 este de aproximativ 95.600.000 lei, iar prin Programul Național „Anghel Saligny”, CJD are asigurată suma de 41.000.000 lei, diferența urmând să fie suportată de Consiliul Județean Dâmbovița din bugetul propriu sau alte surse de finanțare.

Președintele Corneliu Ștefan: „Mă bucur că pot să le dau dâmbovițenilor, la începutul noului an, această veste bună în ceea ce privește unul dintre proiectele de mare importanță pentru infrastructura rutieră din județ. Iată că „Reabilitarea și modernizarea DJ 724 Malu cu Flori - Pucheni” a intrat în faza de licitație. Investițiile ce se vor realiza pe DJ 724 vor contribui la crearea unor condiții de circulație mai bune și mai sigure pentru participanții la trafic. Îmi doresc ca anul 2023 să aducă multe vești bune pentru dâmbovițeni, pe care îi asigur de toată implicarea mea și a colegilor de la CJD în finalizarea tuturor proiectelor pe care le-am gândit pentru ei.”

Compartimentul Imagine, Relații Externe - Consiliul Județean Dâmbovița