19.09.2007

În prima zi de şcoală Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Gheorghe Ana, a oferit pachete cu rechizite şi îmbrăcăminte copiilor defavorizaţi din comuna Glodeni.

În urma acţiunilor derulate în cadrul evenimentelor caritabile susţinute de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cu prilejul “ Zilelor Cetăţii, s-au acumulat până în prezent, sume în valoare de peste 92.000 lei.

Întrucât s-a stabilit ca o parte din aceste sume să fie destinate sprijinirii unor copii provenind din familii defavorizate, în după-amiaza de astăzi, 17 septembrie, cu prilejul inceperii noului an şcolar, se va desfăşura o primă acţiune în acest sens la unităţile de învăţământ din localitatea Glodeni.

Preşedintele Consiliului judeţean Dâmboviţa, Gheorghe Ana, va înmâna celor 55 de elevi ai Şcolilor generale Lăculeţe şi Schela din comuna Glodeni, rechizitele necesare pentru un an şcolar. Cu acelaşi prilej, copiii a 4 familii sărace din aceeaşi localitate, vor primi îmbrăcăminte: pachetele conţin hăinuţe şi ghete de toamnă, pulover, trening, adidas, geacă, etc. Şi cele două unităţi de învăţământ vor primi calculatoare noi şi soft-urile aferente.

Acţiunea de repartizare a ajutoarelor va continua în zilele ce vor urma în localităţile vizate, respectiv oraşul Pucioasa şi comunele Vulcana Pandele, Şotanga, Aninoasa, Razvad şi Doiceşti.

În total, vor fi acordate pachete complete cu rechizite pentru 110 copii – în valoare de 14.000 lei, pachete cu îmbrăcăminte pentru 81 copii provenind din familii cu venituri reduse – în valoare de 12.000 lei şi 10 calculatoare cu soft pentru 9 şcoli – în valoare de 25.501 lei.

Purtător de cuvânt,
Alexandra Panţu