20.12.2012

Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că în săptămâna 24-28 decembrie  a.c., va efectua prin unitatile de profil, activitati de deszapezire.

Sectoarele vizate sunt urmatoarele:

1. Activitate deszăpezire pe sectoarele de drumuri judeţene din campania 2012-2013.

2. Reabilitare si modernizare DJ 711 A Potlogi – Autostradă  A1.(sector închis circulaţiei , există variantă semnalizată de ocolire)  - montare parapeţi protecţie drum.                 

NOTĂ:

        ATENŢIE!  BULETIN RUTIER

1.      Sectorul de drum DJ 713 de la DN 71 – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului este închis circulaţiei publice având lucrări în execuţie. Accesul în Platoul Padina se realizează pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni – Peştera.

2.      DJ 711A,DN7-Serdanu - Pitaru – Potlogi- sector restricţionat, din punct de vedere al circulaţiei lucrările de modernizare iniţiate în trim.IV 2012 fiind parţial executate acestea urmând a fi continuate în trim.II 2013.

3.       Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări:

                  -    DJ 712 A Gura Bărbuleţu – Râu Alb - Runcu

                  -    DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni – Peştera

                  -    DJ 720 A Bucşani – Răţoaia – Mărceşti

                  -    DJ 401A, intersecţie Calea Ferată - Mogoşani

 

    Recomandări:

- Circulaţia pe sectoarele de drumuri judeţene cu autovehicule echipate corespunzător perioadei de iarnă.

- Deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni – Peştera se vor realiza numai cu autovehicule de teren şi echipate cu dispozitive antiderapante. De asemenea recomandăm a nu se face deplasări în această zonă în perioada în care sunt cantităţi importante de precipitaţii sub formă de zăpadă.

- În perioada de iarnă se va circula cu atenţie adaptându-se viteza la  starea părţii carosabile.

- Se va circula cu atenţie şi viteză redusă, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere având semnificaţia „ drum cu denivelări”.

- În zonele cu lucrări de intervenţie cu activităţi de iarnă se vor respecta semnificaţiile indicatoarelor rutiere şi indicaţiile responsabililor cu dirijarea circulaţiei.

- Evitarea depăşirilor în zonele cu degradări şi realizarea acestora numai cu asigurarea măsurilor de siguranţă rutieră.

- Detalii privind situaţia sectoarelor amintite se pot obţine de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Tehnică şi Managementul Serviciilor Publice,  tel. 0245/207625                                     

Biroul de presă al Consiliului Judeţean Dâmboviţa,