17.12.2021

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a organizat ieri, 16 decembrie 2021, o nouă gală a Topului Firmelor din Județul Dâmbovița. În cadrul acestui eveniment, ajuns la cea de-a XXVIII-a ediție, au fost oferite distincții celor mai importante societăți din județ, topul fiind realizat pe baza indicatorilor economico-financiari declarați de societățile comerciale.

Alături de președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan, și de reprezentanții mediului de afaceri, au mai participat reprezentanți ai Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Primăriei Municipiului Târgoviște, parlamentari, șefii instituțiilor publice, numeroși invitați.

Ediția din acest an a Topului Firmelor din Județul Dâmbovița a fost una premium, un eveniment de referință unde performanța economică și-a ocupat locul meritat.

La realizarea clasamentului Topului Firmelor din Dâmbovița 2021 au fost analizate 11.151 de bilanţuri financiar-contabile ale companiilor active în județul Dâmbovița. Dintre acestea, 1.297 de bilanțuri au intrat în competiția pentru primele 5 poziții în clasament, în conformitate cu metodologia de realizare a topurilor de firme implementată de Camerele de Comerț în toate judeţele ţării.

În ierarhia Topul Firmelor din județul Dâmbovița 2021 s-au calificat pe prima poziție un număr de 493 de companii, pe locul al doilea 286 companii, iar cea de-a treia poziție este ocupată de 211 companii.

Prezent la eveniment, alături de vicepreședintele CJD, Antonel Jîjîie, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, le-a transmis felicitări tuturor reprezentanților mediului de afaceri dâmbovițean, pentru rezultatele pe care le-au obținut și i-a asigurat de sprijinul administrației județene, în derularea oricărui proiect menit să impulsioneze dezvoltarea economică a județului:

De asemenea, președintele Corneliu Ștefan i-a oferit președintelui Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, Valentin Calcan, o plachetă în semn de apreciere pentru sprijinul acordat mediului de afaceri dâmbovițean.

Evenimentul a avut loc la Complexul Brotăcei Park & Events din municipiul Târgoviște.

Compartimentul Imagine, Relații Externe - Consiliul Județean Dâmbovița