Comunicate de presă

 • 30.05.2017

  Universitatea „Valahia” din Târgoviște - 25 de ani de existentă

  Cu prilejul aniversării a 25 de ani de existenţă, Universitatea „Valahia” din Târgovişte a organizat astăzi, 30 mai a.c., în Amfiteatrul Paraschiv Vagu, prin Facultatea de Ştiinţe Economice, o ceremonie festivă în cadrul căreia au fost omagiate istoria şi valoarea învăţământului economic târgoviştean.

 • 30.05.2017

  Simpozionul Internaţional „Teologie, iconografie, mărturisire – rezistenţa Bisericii prin cultură şi spiritualitate”

  Astăzi, 30 mai 2017, Centrul Internaţional de Conferinţe al Universităţii „Valahia” din Târgovişte (UVT) a găzduit Simpozionul Internaţional cu tema „Teologie, iconografie, mărturisire – rezistenţa Bisericii prin cultură şi spiritualitate”. Evenimentul a fost organizat de Facultatea de Teologie Ortodoxă şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul UVT, în parteneriat cu Arhiepiscopia Târgovişte, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Primăria Târgovişte şi Consiliul Local Târgovişte.

 • 30.05.2017

  Ambasadorul Federaţiei Ruse, vizită la Consiliul Judeţean Dâmboviţa

  Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, s-a întâlnit astăzi, 30 mai a.c., la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, cu Ambasadorul Federaţiei Ruse, Excelenţa Sa Valery Kuzmin, aflat în vizită în judeţul Dâmboviţa.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa