“MANAGEMENTUL EFICIENT AL REZERVAȚIEI NATURALE IZVORUL DE LA CORBII CIUNGI”
Proiect co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Sectorial “Mediu” 2007-2013

Plan de Management

Dată: 12.06.2015

Dată: 08.07.2013

  • Anunț privind decizia etapei de încadrare a Planului de Management pentru Proiectul "Managementul eficient al Rezervației Naturale Izvorul de la Corbii Ciungi"

CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA având sediul in strada, Piața Tricolorului nr. 1, judetul Dâmbovița, localitatea Târgoviște, titular al Proiectului Managementul eficient al Rezervației Naturale Izvorul de la Corbii Ciungi localitatea Corbii Mari judetul Dâmbovița anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de incadrare in cadrul sedintei Comitetului Special Constituit din data de 16. 05.2013, urmând ca Proiectul propus sa fie supus procedurii de adoptare fara aviz de mediu.
            Comentarii privind decizia etapei de incadrare se primesc in scris la sediul A.P.M. Dâmbovita, Targoviste, str. Calea Ialomitei, nr. 1, in termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anuntului.

Dată: 18.10.2013

Dată: 12.04.2013

  • Anunţ pentru depunerea solicitarii de obţinere a avizului de mediu pentru Planul de Management al proiectului „Managementul eficient al Rezervaţiei Naturale Izvorul de la Corbii Ciungi” şi declanşarea etapei de încadrare.

CONSILIUL JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA având sediul în str. Piaţa Tricolorului  nr.1,judeţ Dâmboviţa, localitatea Târgovişte, titular al Proiectului „ Managementul eficient al Rezervaţiei Naturale Izvorul  de la Corbii Ciungi”,localitatea Corbii Mari,judeţ Dâmboviţa, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obţinere a avizului de mediu pentru Planul de Management  al proiectului  menţionat şi declanşarea etapei de încadrare.

Prima versiune a Planului de Management  poate fi consultată la sediul Agenţiei  pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa, din localitatea Târgovişte, str. Ialomiţei nr. 1, jud. Dâmboviţa, de luni până joi între orele 9.00 – 11. 00.

 Observaţii/comentarii şi sugestii se primesc în scris la sediul A.P.M. Dâmboviţa, în termen de 18 zile de la data publicării anunţului.

 

Ştiri:

Consiliul Județean Dâmbovița are în derulare proiectul “Managementul... > detalii

Galerie Foto:

Filme proiect

Materiale realizate în cadrul proiectului

Plan de Management

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe co-finanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Website realizat de Neva Expert, în cadrul contractului de prestări servicii publicitate nr. 272/174/30.07.2012.