Comunicate de presă

 • 22.12.2017

  22 Decembrie – Ziua Revoluției Române

  Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a participat astăzi, 22 decembrie 2017, la manifestările dedicate Zilei Revoluţiei Române de la 1989, un eveniment semnificativ al istoriei moderne a României.

 • 21.12.2017

  Colindători la Consiliul Judeţean Dâmboviţa

  În aceste zile, mai multe grupuri de colindători, elevi ai unităţilor de învăţământ din judeţ, aduc mesajul de Crăciun la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Cei mici au fost întâmpinaţi de preşedintele Alexandru Oprea și vicepreședintele Alin Manole.

 • 20.12.2017

  Daruri de suflet pentru persoanele cu nevoi speciale din Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Ţuicani

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a vizitat marți, 19 decembrie – alături de directorul executiv al SC Sun Garden SCS Pucioasa, Sergiu Mastacan, reprezentanții Crucii Roșii Dâmbovița - Gheorghe Popescu, și Raul Pavelescu – Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Ţuicani (Moreni).

 • 19.12.2017

  A fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul Curții Domnești din Târgoviște

  Astăzi, 19 decembrie 2017, în sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița, s-a semnat contractul de finanțare pentru Proiectul „Impulsionarea dezvoltării Județului Dâmbovița și păstrarea identității culturale a fostei capitale a Țării Românești prin conservarea, protejarea, dezvoltarea și valorificarea Ansamblului Monumental Curtea Domnească din Târgoviște”,

 • 19.12.2017

  Dublă premiere a Consiliului Județean Dâmbovița în cadrul Galei Fondurilor Structurale, ediția 2017

  În cadrul celei de a II-a ediții a Galei Fondurilor Structurale, Consiliul Județean Dâmbovița a fost premiat ieri, 18 decembrie 2017, pentru două proiecte derulate în cadrul POR 2014 – 2017, respectiv „Lucrări de modernizare a infrastructurii SC Moreni Parc Industrial SA”, si „Reabilitarea și modernizarea infrastructurii tehnice pentru creșterea potențialului turistic al Peșterii Ialomiței din Masivul Bucegi, județul Dâmbovița”.

 • 18.12.2017

  Vizita ambasadorului Israelului în județul Dâmbovița

  Excelența Sa Tamar Samash, Ambasadorul Israelului în România, efectuează astăzi, 18 decembrie 2017, o vizită în județul Dâmbovița, prilej cu care a fost și oaspetele Consiliului Județean Dâmbovița, unde a participat la o întâlnire atât cu oficialitățile județene, cât și cu reprezentanți ai instituțiilor dâmbovițene din domeniul educației.

 • 18.12.2017

  Colindători la Consiliul Judeţean Dâmboviţa

  Astăzi, 18 decembrie 2017, la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi-au făcut apariţia primii colindători, elevi ai unităţilor de învăţământ din judeţ. Cei mici au fost întâmpinaţi de preşedintele CJD – Alexandru Oprea, care le-a urat cu acest prilej sărbători fericite, mult succes la învăţătură şi multe împliniri alături de familiile lor.

 • 14.12.2017

  Pași concreți în realizarea investiției de la Ulmi

                 Astăzi, 14 decembrie a.c., președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a purtat discuții cu acționarii societății comerciale cu capital turcesc CURENT METAL referitoare la stadiul demersurilor privind înființarea, în localitatea Văcărești, a unei fabrici destinate realizării de componente necesare în procesul de producție al firmei SC ARCTIC SA.

 • 13.12.2017

  Consiliul Județean Dâmbovița și DGASPC, alături de familiile în dificultate

         Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a vizitat astăzi, 13 decembrie a.c., alături de Cristiana Bucur, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, și de alți reprezentanți ai acestei instituții, mai multe familii dâmbovițene din comunele Ocnița și Gura Ocniței, aflate în atenția serviciilor locale și județene de asistență socială.

 • 13.12.2017

  Gala Excelenței în sport

              Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, i-a premiat astăzi, 13 decembrie a.c., alături de conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Dâmbovița, pe elevii dâmbovițeni care au obținut rezultate deosebite la concursurile sportive naționale, în anul școlar 2016 - 2017.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa