Comunicate de presă

 • 30.03.2018

  Ministrul Apelor şi Pădurilor, vizită în județul Dâmbovița

  Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, a efectuat astăzi, 30 martie 2018, o vizită de lucru în județul Dâmbovița. Scopul acestei vizite a fost acela de a analiza, la fața locului, situația produsă de fenomenele hidrometeorologice din ultima perioadă, dar şi de a discuta cu autoritățile județene și locale situația construcțiilor hidrotehnice şi a măsurilor care se impun pentru remedierea celor actuale și evitarea unor probleme viitoare.

 • 29.03.2018

  Reuniune a grupului parlamentar - „Priorități legislative”, în zona montană a județului Dâmbovița

  Județul Dâmbovița a găzduit, în perioada 28-30 martie 2018, o reuniune a grupului parlamentar -„Priorități legislative”. Evenimentul s-a derulat în zona montană Padina-Peștera, la Complexul Hotelier Peștera.

 • 27.03.2018

  Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa a continuat vizitele de lucru în teritoriu

  Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a continuat astăzi, 27 martie 2018, seria întâlnirilor cu primarii dâmboviţeni, pentru a afla cu ce probleme se confruntă aceştia în coordonarea comunităţilor locale. Însoţit de Mihai Puşcaşiu, expert cabinet preşedinte, şi de Vasile Dinu, directorul general al Direcţiei Generale Infrastructură Locală, preşedintele CJD s-a întâlnit cu edilii localităţilor Ulmi, Bucşani, Băleni, Dobra, Bilciureşti şi Cojasca.

 • 23.03.2018

  196 de ani de tradiție și continuitate a Poliției în slujba cetățenilor

  Astăzi, 23 martie a.c., secretarul județului, Ivan Vasile Ivanoff, a participat, la Centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia – Corpul K,  la evenimentul care marchează aniversarea a 196 de ani de tradiție și continuitate a Poliției în slujba cetățenilor, prilej cu care a transmis mesajul președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu:

 • 22.03.2018

  Vizita premierului Viorica Dăncilă în judeţul Dâmboviţa

  Astăzi, 22 martie, premierul României, Viorica Dăncilă, a întreprins, alături de ministrul Transporturilor, Lucian Şova, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, vicepremierul Paul Stănescu, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, parlamentarii dâmboviţeni, conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi alţi reprezentanţi guvernamentali, o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa.

 • 20.03.2018

  Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa a continuat vizitele de lucru

  Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a continuat astăzi, 20 martie 2018, seria întâlnirilor cu primarii dâmboviţeni, pentru a afla cu ce probleme se confruntă comunităţile locale.

 • 16.03.2018

  Preşedintele CJD continuă seria vizitelor de lucru

  Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a continuat astăzi, 15 martie 2018, seria vizitelor de lucru, ce au ca scop cunoaşterea directă a problemelor cu care se confruntă edilii dâmboviţeni şi comunităţile locale.

 • 13.03.2018

  Vizită de lucru în zona de nord a judeţului

  Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a efectuat astăzi, 13 martie 2018, o vizită de lucru în zona de nord a judeţului. Însoţit de Vasile Dinu, directorul general al Direcţiei Generale Infrastructură Locală, şi Mihai Puşcaşiu, expert în cadrul cabinetului preşedintelui, acesta a purtat discuţii cu primarii localităţilor Pucioasa, Brăneşti, Vulcana-Băi, Vulcana-Pandele şi Şotânga.

 • 08.03.2018

  Precizări privind viitoarele investiţii din zona UM Gară Târgovişte

        Având în vedere informaţiile apărute în ultimele zile, în spaţiul public, conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa face următoarele precizări:

 • 02.03.2018

  Vizita ministrului finanţelor publice în judeţul Dâmboviţa

  Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, a participat, astăzi, 2 martie 2018, în judeţul Dâmboviţa, la mai multe întâlniri cu autorităţile locale şi judeţene şi cu oameni de afaceri din judeţ, la iniţiativa vicepreşedintelui Senatului, Adrian Ţuţuianu.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa