Comunicate de presă

 • 18.04.2019

  Conducerea CJD- vizită de lucru, în zona de investiții UM Gară

  Astăzi, 18 aprilie 2019, Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), însoțit de Alin Manole, vicepreședintele CJD, a efectuat o vizită de lucru în zona fostei unități militare de la gară, la obiectivul de investiții „Drum de legătură DJ 720E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște”, unde s-a constatat că executantul nu avea în derulare nicio activitate.

 • 18.04.2019

  Consilierul județean Alexandru Oprea, reales președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

  Astăzi, 18 aprilie a.c., sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița a găzduit, începând cu ora 09:00, ședința extraordinară convocată atât pentru alegerea președintelui instituției, cât și pentru validarea mandatului de consilier județean al lui Vlăduț Nicolae.

 • 17.04.2019

  Exelența Sa Jiang Yu, ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, vizită în județul Dâmbovița

  Astăzi, 17 aprilie a.c., o delegație din Republica Populară Chineză, condusă de Excelența Sa Jiang Yu, ambasadorul republicii în România, a efectuat o vizită oficială în județul Dâmbovița. Din delegație au mai făcut parte: Zhao Lei și Liu Yang, reprezentanți ai ambasadei Republicii Populare Chineze în România.

 • 11.04.2019

  Precizări privind legea bugetului de stat

  Pentru o corectă informare a opiniei publice, cu privire la Legea Bugetului de Stat, instituția Consiliului Județean Dâmbovița face următoarele precizări. Conform Legii 50/ 2019, Legea Bugetului de Stat, pe anul 2019, alocarea sumelor cotei de 7,5% din impozitul pe venit estimat a se încasa la bugetul de stat, în anul 2019, se repartizează în mod egal județelor, în limita sumei de 28. 492 mii lei, reprezentând fond la dispoziția consiliului județean.

 • 03.04.2019

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, prezent la manifestările dedicate Zilei Jandarmeriei

  La evenimentul desfășurat la Centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia au mai participat: subprefectul județului Dâmbovița, Florina Mureșan,     secretarul județului Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff, șefi de instituții deconcentrate, reprezentanți ai Arhiepiscopiei Târgoviște.

 • 27.03.2019

  Oficiali guvernamentali, vizită în județul Dâmbovița

  Astăzi, 27 martie 2019, viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, și Adrian Ionuț Gâdea, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, au efectuat o vizită oficială în județul Dâmbovița, ce a debutat la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

 • 25.03.2019

  Conducerea CJ Dâmbovița, prezentă la Ziua Poliției Române

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, a participat astăzi, 25 martie 2019, la evenimentele dedicate Zilei Poliției Române, organizate de Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița, în campusul universitar al Universității Valahia din Târgoviște – Corpul K.

 • 21.03.2019

  Adunarea Generală a Filialei Județene de Cruce Roșie Dâmbovița

  Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița – reprezentată de președintele Daniel Comănescu, vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole, secretarul județului, Ivan Vasile Ivanoff, și administratorul public, Ionuț Săvoiu – a participat astăzi, 21 martie 2019, la Adunarea Generală a Filialei Județene de Cruce Roșie Dâmbovița

 • 12.03.2019

  Conducerea CJ Dâmbovița, prezentă la ședința ordinară a filialei județene Dâmbovița a ACoR

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, și vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole au participat astăzi, 12 martie 2019, la ședința ordinară a Adunării Generale a filialei județene Dâmbovița a Asociației Comunelor din România (ACoR), ce s-a desfășurat la Consiliul Județean Dâmbovița.

   

 • 04.03.2019

  Vizită de lucru la obiectivele de investiții din zona fostei unități militare din zona Gării Târgoviște Sud

  Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentată de președintele Daniel Comănescu și vicepreședintele Alin Manole, alături de directorul General al Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu a realizat, astăzi, 4 februarie, o vizită de lucru la obiectivele de investiții din zona fostei unități militare din zona Gării Târgoviște Sud, în special a lucrărilor de realizare a DJ 720E și a lucrărilor la Centrul Comercial tip mall.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa