Comunicate de presă

 • 29.05.2020

  Au început noi lucrări de asfaltare pe drumurile județene

  În contextul finalizării procedurilor de achiziție și a încheierii, de curând, a contractelor de finanțare privind execuția lucrărilor pentru mai multe proiecte care vizează reabilitarea a zeci de kilometri de drumuri județene, președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, a continuat astăzi, 29 mai a.c., alături de vicepreședintele Alin Manole și de directorul Direcției Generale de Infrastructură Locală, Vasile Dinu, seria vizitelor de lucru la obiectivele de investiții din județ, începută cu câteva săptămâni în urmă.

 • 27.05.2020

  Instituțiile de cultură și-au redeschis porțile pentru vizitatori. Pe 1 iunie, copiii vor beneficia de intrare gratuită la muzeele dâmbovițene

  Odată cu ridicarea stării de urgență ce a fost instituită de autorități în contextul pandemiei de Sars-Cov-2, o parte dintre muzeele dâmbovițene și-au redeschis, începând cu data de 26 mai 2020, porțile către publicul iubitor de istorie, artă și cultură. Este vorba despre Ansamblul Monumental „Curtea Domnească” (CNMCD), Peştera Ialomiţei şi Ansamblul Brâncovenesc Potlogi.

 • 22.05.2020

  Alți 44 de kilometri de drumuri județene vor beneficia de reparații și întreținere de covoare asfaltice

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a semnat astăzi, 22 mai 2020, contractul de execuție a covoarelor asfaltice cuprinse în lotul III al procedurii de achiziție publică privind „Lucrări de întreţinere periodică a drumurilor judeţene prin covoare bituminoase, etapa I”.

 • 20.05.2020

  Achiziție importantă la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

  În contextul pandemiei cauzate de răspândirea virusului SARS-CoV2, Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT) a achiziționat un grup electrogen trifazat, cu funcționare automată de 250 kVA, capotat insonorizant pentru exterior, cu sistem de preluare automată a consumatorilor.

 • 14.05.2020

  Investiții importante în zona fostei unități militare de la Gara Târgoviște

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, însoțit de vicepreședintele Alin Manole și de directorul Direcției Generale Infrastructură Locală din cadrul instituției, Vasile Dinu, a efectuat o vizită de lucru în zona fostei unități militare de la gara Târgoviște, unde se construiește primul centru comercial de tip mall din județ.

 • 14.05.2020

  Centrul Multifuncțional pentru Servicii de Urgență și Jandarmerie Montană

           Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a semnat astăzi, 14 mai 2020, contractul de lucrări (proiectare și execuție) pentru realizarea „Centrului Multifuncțional pentru Servicii de Urgență și Jandarmerie Montană”, zona Peștera, Comuna Moroeni. Documentul urmează a fi înaintat, spre semnare, celeilalte părți contractante.

   

 • 12.05.2020

  Vizitele de lucru în județ, pe agenda conducerii Consiliului Județean Dâmbovița

  La doar câteva zile de la ultima vizită pe șantierele din județ, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a mers, din nou, astăzi, 12 mai 2020, în mai multe localități dâmbovițene (Morteni, Petrești și Șelaru), pentru a vedea cum decurg lucrările la obiectivele de investiții finanțate de Consiliul Județean Dâmbovița sau administrațiile locale.

 • 08.05.2020

  Conducerea CJD, vizită pe șantierele din județ

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, și vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole au efectuat astăzi, 8 mai a.c., o vizită de lucru pe șantierele din județ pentru a verifica stadiul de lucru la o parte dintre investițiile derulate de Consiliul Județean Dâmbovița sau de autoritățile locale în localitățile Valea Lungă, Vișinești, Vârfuri, Râu Alb și Bărbulețu.

 • 29.04.2020

  Aproximativ 42 de kilometri de drumuri județene vor fi asfaltate

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a semnat astăzi, 29 aprilie 2020, contractele de execuție, reparații și întreținere de covoare asfaltice, ale căror lucrări sunt împărțite în două loturi, urmare a procedurii de achiziție publică.

 • 29.04.2020

  Dotări de aproximativ 1 milion lei pentru Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

  Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT) a achiziționat echipamente tehnologice în valoare totală de 710.000 lei, în vederea dotării acestei unități spitalicești și a altor secții care să vină în sprijinul activității intense din ultima perioadă.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa